Strategisch Inzicht, Praktische Actieplannen, Meetbare Resultaten

Ontwikkel jouw marketingpotentieelĀ 

Ontdek hoe je de kracht van salespsychologie effectief inzet voor zowel B2B als B2C. Leer hoe A.I. en data-gedreven inzichten je marketingstrategie kunnen transformeren. En krijg duidelijkheid over wat in de huidige markt wel en niet (meer) werkt in marketing.

Na ons gesprek ben je in staat om:

  • šŸŽÆ Je marketing kansen te identificeren en te benutten: Zie onbenutte mogelijkheden in jouw markt en weet hoe je deze kunt grijpen.
  • šŸ” Je marketinginspanningen strak aan te sturen: Leer hoe je jouw strategieĆ«n effectief en efficiĆ«nt kunt beheren voor maximale impact.
  • šŸ“ˆ De huidige marketingtrends te begrijpen: Weet wat nu werkt (en wat niet) om jouw marketingstrategie up-to-date en relevant te houden.

Benut deze kans om jouw marketing naar een hoger niveau te tillen in 2024.

Doe de quiz

Hoe goed ken jij de wereld van Marketing?

Als ondernemer weet je hoe belangrijk het is om zichtbaar te zijn en effectief met je doelgroep te communiceren. Maar met zoveel marketingtermen, trends en tactieken die constant veranderen, hoe weet je of je op de goede weg bent?

Deze quiz test je kennis in 10 vragen over essentiƫle marketingbegrippen en -strategieƫn. Het geeft je inzicht in hoe goed je echt bent voorbereid om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Aan het einde van de quiz krijg je direct je resultaten te zien (zonder e-mail adres), maar ook nuttige uitleg en tips die je meteen kunt toepassen.

%

Gratis & vrijblijvend. Je zit nergens aan vast

%

Van onze klanten is zichtbaar gegroeid

%

Van onze klanten blijven jaar op jaar klant bij ons

Ontdek Jouw Marketing Toekomst

Marketing strategiegesprek

Ben je klaar om samen met ons een duik te nemen in de wereld van morgen? In dit gesprek verkennen we de spannendste marketingtrends en vertalen deze naar jouw bedrijf.Ā  Het gesprek duurt maximaal anderhalf uur en kan zowel online als live worden verzorgd. Doe mee en laat je inspireren!

 

R

Digitale klantreizen

R

Social Media Trends

R

Personalisatie

R

Data driven marketing

R

Content marketing & Storytelling

Jan Blok

Het structuur brein

Met een scherp oog voor detail en een aangeboren talent voor organisatie, is Jan de ruggengraat van ons team als het gaat om structuur en projectmanagement. Zijn expertise ligt in het stroomlijnen van processen en het zorgen voor naadloze projectuitvoering. Jan gelooft sterk in de kracht van een goed georganiseerde aanpak en zorgt ervoor dat elk project op tijd en binnen budget wordt afgeleverd, zonder in te boeten aan kwaliteit. Zijn gestructureerde werkwijze garandeert dat uw marketingstrategieĆ«n met precisie en effectiviteit worden geĆÆmplementeerd.

Met een achtergrond in business managament & consulting en jarenlange ervaring in de bancaire-, verzekerings- en mobiliteitsbranche, brengt Jan een schat aan kennis en inzicht mee in elk project. Zijn passie? Bedrijven helpen hun volledige potentieel te ontdekken.

jan@paradigmo.nl

Navien Bansi

Het Creatieve brein

Navien is de creatieve kracht achter ons team. Zijn vermogen om buiten de gebaande paden te denken en innovatieve oplossingen aan te dragen, maakt hem onmisbaar voor elk project. Navien brengt een frisse blik en nieuwe ideeĆ«n naar de tafel, waardoor onze klanten profiteren van unieke en impactvolle marketingstrategieĆ«n. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een opvallende campagne of het bedenken van creatieve content, Navien’s bijdrage zorgt ervoor dat uw merk zich onderscheidt in een drukke markt.

Een expert in digitale marketing, Navien heeft een scherp oog voor details en innovatie. Hij streeft ernaar om oplossingen te bieden die niet alleen technisch geavanceerd zijn, maar ook echt resulteren in meetbare groei.

navien@paradigmo.nl

Mis het niet!

Meld je aan voor de toekomst

Laat deze kans niet schieten! Meld je nu aan en wees een stap voor op 2024’s marketingtrends.